Bine ai venit la Alfabet!

Despre noi

De la vis la realitate

Când am gândit acest loc, Anastasia, fetița noastră era bebeluș iar noi eram niște părinți, ca toți părinții…la început de drum, cu griji, cu temeri, cu multe gânduri și planuri mărețe pentru ea. Ne-am dorit să o expunem în cât mai multe medii de dezvoltare și creștere, ne-am dorit să găsim în Timișoara un loc curat și spațios în care Anastasia să se joace, să socializeze cu copii de vârsta ei, un loc în care noi, părinții să putem schimba două vorbe cu alții la fel ca noi. De aici a pornit visul…și încet-încet, cu pași mici dar fermi și bine înfipți în planurile noastre, am gândit proiectul Alfabet ca un loc pentru familii cu copii…exact așa ca noi.

Am creat o comunitate de părinți care ne împart valorile și principiile, părinți implicați în dezvoltarea și educația copilului, părinți care înțeleg impactul major pe care-l are orice experiența prin care trece copilul în primii ani din viață.

Între timp, a apărut și Alexandru în familia noastra, alături de alte persoane (pe care vi le vom prezenta în curând), așa că planurile mărețe continuă, viitorul se arată luminos!

 

Nec id facer adipisci regione mei an
IMG_6557_Original

Despre activitățile noastre

Nu doar joacă, ci și dezvoltare

Pentru grupa de vârstă între 2 și 4 ani activitățile pe care punem accent sunt de învățare prin joacă. Persoanele care vor fi in permanență cu copilașii cunosc foarte bine stagiul de dezvoltare prin care trec copiii de această vârstă. Îi învățăm să devină mai independenți, mai comunicativi și expresivi, le modelam pasiunile prin joc, dans, activități senzoriale, le citim povești, facem yoga, îi încurajăm să participe la fiecare activitate pe care o propunem fără însă, a-i forța. Credem că expunerea este importantă, și credem că fiecare zi în cadrul potrivit va fi o zi de creștere intenționată pentru copil.